Expound

Varför behöver jag förstå det här?

Rätt person på rätt plats.

För att du ska kunna vända dig till rätt aktör eller person i branschen är det bra om du faktiskt VET vilka som gör vad. Slipp onödigt tidsslöseri med att leta runt vem som kan göra vad för dig.

Pengara ska gå till dig.

Det går faktiskt att tjäna pengar i musikbranschen. Trott eller ej. Men väldigt många missar små enkla steg som faktiskt gör det här möjligt. Har du koll på alla potentiella intäktsströmmar?

Ingen kan förstå kontrakt.

Det är en ganska pinsam sanning att de flesta i branschen inte kan förstå vad som står i ett kontrakt. Men nästan alla är bra på att snacka och använda "smarta" begrepp och låtsas som det regnar. Du kan bli så mycket smartare än alla andra. Genom att bara förstå en enkel paragraf.

Om den som ska förklara.

Jag heter Emma Bates och har jobbat inom musikbranschen i över 15 år. Jag fostrades i våra klassiska musikinstitutioner så som musikskolan, musikklass och sen musikgymnasium. Under tiden spelade jag i en massa olika band, turnerade runt i Sverige och lite stopp runt om i Europa. Vi fick möjligheten att spela in professionellt i studio och släppa (på den tiden högt värderat) CD..

Läs mer

Hur anmäler jag mig?

Kontaktinfo

Börja med att fylla i ditt namn och mailadress.

Välj datum

Klicka i alla de datum du skulle kunna ha möjlighet att delta. Sen kontaktar jag dig med vilka datum som blir aktuella. Detta kommer vara i god tid och du behöver bekräfta att du kommer delta.

Välj vad du vill veta

Klicka i alla ämnen du vill veta mer om! Detta ger mig en översikt för att göra ett bra upplägg för dig.

Bekräfta din plats

Du kommer få svar om vilket/vilka datum som är aktuella för dig och behöver bekräfta din plats inom 1 vecka. Lätt som en plätt!

Intresseanmälan:


    Fyll i för- och efternamn samt mailadress jag kan kontakta dig via.

    Datum:

    Kryssa i så många datum som du skulle kunna ha möjlighet att delta. Du får svar i god tid om vilket datum som blir aktuellt.

    Ämne:

    Pricka för alla ämnen du skulle vilja lära dig mer om.