Artistporträtt i miniformat del 4 – Cebratrack

Swedish

Inför vår 10-årsfest på Debaser Strand på fredag kommer här ett litet artistporträtt av den fjärde artisten, Cebratrack. Som tidigare är det vår kära medarbetare Mathilda som gjort intervjun.

Vem är Cebratrack?
Cebratrack ett soloprojekt med visionen att kombinera det organiska, så som röster, med det elektroniska. Snart vet du inte vad som är vad.

Vad tänker du på när du skriver din musik?
Pengar… Hade det varit sant hade jag förmodligen gjort något annat. När jag skriver försöker jag låta mig själv känna mer än jag tänker, och kanske är det just därför det känns så bra. Just där och då kan jag vara fri.

Vad är det viktigaste för dig att människor känner när de lyssnar på din musik?
Min dröm är att du ska vilja nynna med redan första gången du hör någon av mina låtar samtidigt som du ska höra nya saker varje gång du lyssnar. Lite som en affisch med massvis av detaljer som jag hade i taket över min säng när jag var liten. Varje gång jag såg upp när såg jag något nytt.

Hur känner du inför spelningen på Debaser Strand på Pepperbox jubileum?
Det ska bli både uppiggande och otäckt att låta andra än min hund få höra hur musiken jag börjat göra nyligen låter. Skräckblandad förtjusning. Jag har fjärilar i magen.


Vad kan man som publik förvänta sig av ditt scenframträdande?
Inte så mycket naket.

Vilka är de tre bästa låtarna just nu som du inte kan sluta lyssna på?
Noonie Bao – I’m In Love (Coucheron remix)
Parov Stelar – All Night
Hot Chip – Don’t Deny Your Heart